Hirdetés 

Kiderült, hogy kedden, szűk körben vettek búcsút az április végén elhunyt televíziós legendától, Vágó Istvántól. Az eseményen nagyjából százan voltak, temetést pedig egyelőre nem terveznek. Erről beszélt a kvízprofesszor fia, Péter a Blikknek.

“Közel száz ember jött el, akik apu halála óta próbálnak mindenben mellettünk állni. Anyunak különösen nagy segítség, hogy ott vannak mellette, hiszen elvesztette a társát, akivel 44 évig élt együtt. Igaz, szinte időnk sem volt még gyászolni, mert rengeteg ügyet kell ilyenkor elintézni, a hagyatékkal, a búcsúztatóval kapcsolatban. Büszke vagyok anyura, mert nagyon erős, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok” 

– mesélte Vágó István fia, Péter, aki végtelenül megtörten nyilatkozott a lapnak.

“Negyvenhárom évesen félig árva lettem… Nehezen megmagyarázható érzés, mert hiába vagyok már felnőtt és apa magam is, azt hiszem, akkor növünk fel először igazán, amikor elvesztjük a szüleinket, vagy egyiküket. Velük együtt vesztjük el a gyermeki énünket”

-tette hozzá.

Vágó István nyilvánoss búcsúztatója Budapesten lesz délután 5 órától a Szent István Parkban. Az eseményt az ATV élőben közvetíti.


Az ATV közvetíti Vágó István nyilvános búcsúztatóját (Fotó: Index)

kiemelt kép: Story magazin

/p>