Hirdetés 

Kozso imádja a delfineket. Sokszor emlegeti is őket és sokan eddig mit sem sejtettek ennek a rajongásnak az okairól. Most azonban mindenről lehull a lepel, hiszen a Frizbi TV péntek esti adásának az Ámokfutók frontembere lesz a vendége, aki beszél majd a delfinekkel kapcsolatos terveiről is. A műsor felvételén ott járt a Bors munkatársa, így már a műsor előtt megtudhattunk apró kulisszatitkokat.

Hajdú Péter közel egyórás interjúját Kozsóval a megjelenés előtti napon láthatta a Bors munkatársa. Hosszú idő telt el azóta, hogy az élő legenda kamera elé ült a 2011-es kettős agyvérzése és életmentő műtétje óta. Az interjú során végig látszott afáziája (nyelvi zavarai), de figyelemre méltó, hogy képes volt visszajönni onnan, ahol 12 évvel ezelőtt volt, és mindent újra megtanulni.


Kozso dolgozik rajta, hogy delfinek éljenek a Balatonban (Fotó: RTL)

Annak ellenére, hogy Hajdú Péter kérdéseire adott válaszaiban voltak zavaros pillanatok, kiderült, hogy Kozsónak sok terve van, aminek megvalósításában barátnője, Ági segít neki.  A műsorvezető kitért a balatoni delfinekre is, amelyekről Kozso a TV2-nek adott 2017-es interjújában beszélt. A zenész nem csak az azóta mémé vált mondatait mgyarázta meg, hanem azon terveit is elmesélte, hogy miként fognak delfinek élni a Balatonban.

„A delfinekkel kapcsolatban semmi nem volt vicc, de most tényleg el is mondom, miről van szó. Amerikában a tengerparti házam előtt egy gyönyörű öböl található, és rengeteg delfin és persze cápa él arra. Ott ismerkedtem meg egy csodálatos, kilencven fős delfincsapattal Viccnek tűnik, pedig nem az. Reggelente, mielőtt elmennek kajálni, beúsznak az öbölbe és látom, ahogy ott játszanak, ismerkednek és családokat alapítanak. Ők megszokják az embert, megismerik és szinte úgy viselkednek, mint egy kutya, amikor kapnak mondjuk egy-egy halat (…) Egyszer, amikor hazajöttem, elmentem egy televíziós interjúra. Egy hajóval mentünk a Balatonban és én csak poénkodtam, hiszen az a tó a magyarok tengere és én ezért mondtam, hogy ott vannak benne a mi delfinjeink. És azt azért tudni kell, hogy vannak édesvízi delfinek is. Ha jól tudom, kilenc ilyen faj is él. A Balatonban ugyan még nem, de majd lesznek. Tíz éve volt már egy próbálkozás a telepítésükre, de nem figyeltek jól oda. Én most megcsinálom. Valahogy megoldom, hogy idekerüljenek. Nagyon keményen dolgozunk rajta.”

– jelentett ki Kozso a Frizbi TV YouTube-csatornáján péntek este élesedő interjúban.

Kozso pénteken este Hajdú Péter vendége lesz (Fotó: TV2)

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading