Hirdetés 

A hírek szerint L.L. Junior és Dárdai Blanka mindössze hét hónap után véget vetettek kapcsolatuknak. Ezt az is megerősítette, hogy mindketten eltávolítottak minden közös fotót a közösségi oldalukról és ki is követték egymást. Ez pedig a mai világban azt jelenti, hogy bizony harag van…

„Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat”

– nyilatkozott a Blikk-nek egy informátor.


Szakíthatott a sztárpár (Fotó: YouTube)

A lap megkereste az érintett feleket, de Dárdai Blanka nem vette fel a telefont, L.L. Junior pedig nem ommentálta a szakítás hírét. Annyit tudni, hogy  nem erősítette meg, de nem is cáfolta azt.

„Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját” 

– mondta nemrég a Liluland című műsorban a 24 éves, fiatal nő, aki 18 évvel fiatalabb Juniornál.

Király Linda lehetett a harmadik fél? (Fotó: Facebook)

Mielőtt a pár szakításának híre felröppent volna, a Redditen elindult egy pletyka, miszerint L.L. Juniornak tavaly nyáron viszonya lehetett Király Lindával. Bár Blanka akkoriban állítólag még nem volt képben, egyesek mégis azt találgatták, hogy Lindának köze lehet a mostani szakításhoz – ha igaz a pletyka. Ez új színben tünteti fel a történteket, hiszen eddig nem merült fel, hogy egy harmadik személynek is köze lehetett volna a pár kapcsolatához – írta a Promotions.hu.

„Tavaly nyáron Király Lindával kavart, bármilyen hihetetlen, de igaz”

-írta egy kommentelő.

„Király Lindával tavaly Olaszországban voltak együtt”

– írta egy másik, majd egy harmadik felhasználó hozzátette, hogy a rapper már a kapcsolatuk elején Blankát is megcsalta:

„Barátnőmmel már Blankát is sz*rrá csalta tavaly novemberben…”

Mindez nyilván csak pletyka szinten keringett, ezeket az állításokat egyelőre semmilyen bizonyíték nem támasztja alá.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (Instagram / Facebook)

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading