Hirdetés 

Az év végén komoly tisztogatásba kezd a Google, rengeteg fiókot fognak törölni – írta a Bors a Mirror cikke alapján. A cég úgy döntött, hogy decembertől áll neki a sorozatos törlésnek, amelynek azok a fiókok esnek áldozatául, amelyeket nem használnak.

A Google decembertől jelentős változtatásra készül: törli a nem használt Gmail- és YouTube-fiókokat. Ez azt jelentheti, hogy sokan elveszítik az e-mailjeikhez és a videómegosztó oldalon tárolt tartalmakhoz való hozzáférést.

Ha tehát van olyan Gmail-címed, amelyet szeretnél megtartani, de nem használod aktívan, azt decemberig mindenképpen nyisd meg. A vállalat ugyanis törölni fogja azokat a fiókokat, amelyekhez két éven belül nem nyúltak hozzá. Fontos, hogy rendszeresen használd a fiókjaidat, hogy ne töröljék őket.

A vállalat egyébként többek között biztonsági okokból döntött bizonyos fiókok bezárása mellett. Megállapították ugyanis, hogy a hosszú ideje nem használt e-mail és YouTube fiókok sokkal esélyesebbek arra, hogy hackerek és csalók célpontjai legyenek.


A nem használt fiókokat bezárják (Fotó: kamilfranek.com)

kiemelt kép: Getty Images

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading