Hirdetés 

Osztályfőnöki órákat tart Tóth Gabi Pápai Jocival, amelyeken belül a fiatalokkal osztják meg a tapaszatalataikat. Gabi fontosnak tartja, hogy ne csak a pozitív történésekről beszéljen, hanem a negatív élményeit is elmondja, ezzel is segítve a hasonló problémákkal küzdőket. Pánikbetegségéről is őszintén beszélt az egyik órán.

Az énekesek egy rendkívüli osztályfőnöki órán osztották meg a gyerekekkel történeteiket arról, hogyan győzték le a nehézségeket, hogy elérjék álmaikat. Beszéltek arról, hogy egy kisvárosból érkeztek Budapestre, de kitartással és tehetséggel nagy sikereket értek el. Szerették volna tudatosítani a gyerekekben, hogy ha van egy álmuk, nincs leküzdhetetlen akadály. Beszéltek az iskolai zaklatásról is, Gabi pedig saját tapasztalataiból hozott példát – írta a Bors.


Az énekesnő segíteni próbál a fiataloknak (Fotó: YouTube)

“Én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor valakit csúfolnak. Engem nagyon sokat bántottak, és még most is rengetegszer kapok negatív kritikát. De egyet jegyezzetek meg, soha ne engedjétek, hogy az önbizalmatokat elvegyék!”

-mondta el az énekesnő, aki a pánikszindrómájáról is őszintén beszélt, a Borsnak pedig elárulta, hogyan kezeli a helyzetet.

“Azt gondolom, hogy minden érzékenyebb ember szorongó típus, tehát aki jobban átérzi a dolgokat, az szorong. Én egyébként ezt már egész jól kezelem. Például, amikor Jocival énekelünk, vagy zenélünk, az mindig segít. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezzel meg lehet tanulni együtt élni, azonban fontos, hogy beszéljünk róla, mert a fiatalok nem biztos, hogy ezt a helyén tudják kezelni.”

-mondta a lapnak Gabi.

Tóth Gabi pánikbetegséggel küzd (Fotó: TV2)

kiemelt kép: TV2

/p>