Hirdetés 

Meztelenre vetkőzött a Playboy férfimagazinnak Majoros Hajnalka, akit a sokan csak Dundikaként emlegetnek. Az ózdi hős, Majka feleségét a 2005-ös év palymate-jének választották meg- írta a Promotions.hu.

Majoros Hajnalka életének ez volt az a szakasza, amikor még Hugh Hefner is felfigyelt rá. Dundika hat napig a Playboy-cézár híres Beverly Hills-i villájában vendégeskedett, aki a ebben az időszakban a legnagyobb kedvencei közé sorolta a magyar modellt. Majoros Hajnalka megjegyezte, hogy bár magát a palotát nem találta otthonosnak, de szívesen beköltözött volna Pamela Anderson hálószobájába.

„Minden rózsaszín volt, borzasztóan kényelmes, hatalmas ágyakkal, ott szívesen laktam volna. De én amúgy a modern bútorokat szeretem, és hát Hefner, ugye, nyolcvan éves”

-nyilatkozta akkor Hajni. Hugh Hefner 2017-ben elhunyt, ekkor a közösségi oldalán Dundika közös fotóval búcsúzott tőle.

Majka és Dundika 2006-os megismerkedésük óta boldogan élnek együtt, esküvőjük pedig a 2022-es év egyik legnagyobb sztáreseménye volt. Dundika azóta elfordult a meztelenkedéstől, de egy férfimagazinnak levetkőzött és a pikáns felvételek a mai napig elérhetőek az az online térben, amelyeken bőséges, csupasz mellei és meztelen teste is látható.

A KÉPEKET IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (YouTube)

/p>