Hirdetés 

A 74. születésnapján Dolly bemutatta legújabb dalát, és kijelentette, hogy másfél év múlva befejezi 43 éves karrierjét, és többé nem lép színpadra – írta a Bors.

Dolly neve 1980-ban vált először ismertté, amikor csatlakozott a Hungária zenekarhoz. Az áttörést és a tartós sikert azonban a Dolly Roll három évvel későbbi megalakulásával érte el. Az elmúlt 43 évben szerves része volt a magyar könnyűzenei életnek, most azonban úgy döntött, hogy visszavonul. Fehér Attilával ketten vitték a Dolly Plusszt, ami jövőre őrőkre elköszön a közönségtől, de előtte még lesznek meglepetések, erről mesélt az énekesnő a lapnak.

“Elég sok komoly döntésünk van a jövőre nézve. Attila háta mögött épp negyven év zene van és ha csak a Dolly Rollt vesszük, akkor mögöttem is valamivel több. Mindkettőnknek lesz egy-egy életműkoncertünk. Attiláét idén december 8-án tartjuk a Ram Colosseumban, ahol mögötte a Dolly Plusssz legénysége és leánysága áll majd, rengeteg sztárvendéggel kiegészülve.”

Az én életműkoncertem pedig jövő év decemberében lesz az Arénában. Azután pedig én veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát…

– jelentette be Dolly.


Dolly végleg visszavonul (Fotó: TV2)

kiemelt kép: Tv2

/p>