Hirdetés 

Azt már mindenki sejti egy ideje, hogy Azahriah és G.w.M ebben az életben már nem lesznek a legjobb barátok. A folyamatos oda-vissza szurkálás már-már megszokott tőlük, a kérdés mindig az, hogy ki tud nagyobbat odacsapni a másiknak.

Azahriah most Osváth Zsolt műsorának vendége volt, ahol beszélgettek múltról-jelenről és jövőről, de természetesen szóba került Varga Márk is. Ezen a ponton pedig Azahriah beszélt akkor is, ha nem kérdezték.

“Ez a jelenség, amit csinál… A bulvárszereplés. Bár én alapból nem őt ba**tatom, amikor elmondom a véleményem, de magára veszi mégis. De tudom van önérzet a világon, és ha az én zenéimet kezdené el lesz*rozni valaki, én is magamra venném…

Én alapból sem a fazonját, sem a zenéjét nem csípem, hát nem fogok vele jópofizni!”

-szögezte le a fiatal popsztár, majd részletesen is kifejtette a véleményét G.w.M-ről.


Azahriah elmondta a véleményét G.w.M-ről (Fotó: Instagram)

“Azt nem szeretem, hogy a G.w.M és hasonlók nem a közönségre, és a zeneiségre fekteti a hangsúlyt, hanem az anyagiasságra. Neki nem az a fontos, hogy a közönség, meg a zene rendben legyen, mint nekem. Míg én mindig a zenémról, vagy a közönségemről beszélek, ő addig az autóról, meg a ruhákról, mi mennyibe került. 

Elég sanszos, hogy azért csinálja az egész zenebizniszt, hogy az abból befolyó pénzből lehessen “flexelni”, dőzsölni…”

-mondta el részletesen a véleményét Azahriah a rapcsászárról, akivel kapcsolatban úgy gondolja, hogy lett volna lehetőségük kulturáltan megbeszélni G.w.M vélt problémáit, de ez már valószínűleg sosem jön össze.

G.w.M szerinte csak mutogatni szereti a vagyonát, nem a zenéje a lényeg (Fotó: YouTube)

“Lett volna lehetőségünk a nézeteltéréseinket normál módon tisztázni, de nem értette hogy nem őt akartam cinkelni, magára vette, és azt gondolta, beleállok a családjába is. Persze, az egy más dolog, hogy amúgy ne rakogassa már ki a babát, ha kell ha nem, míg nem szabad akaratából dönt úgy, hogy közszereplő lesz a gyerek. Én is megtapasztaltam  már, hogy ezt szorongással is tud járni…”

-mondta Azahriah.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs

/p>