Hirdetés 

Opitz Barbi és szerelme, Serleg Albert közös élete meglehetősen kalandosnak mondható. Az énekesnő botránymentes élete egészen tavaly év végéig tartott, amikoris a család elkeseredetten kezdte el keresni Barbit.

A fiatal férfit meg is gyanúsították azzal, hogy elrabolta az énekesnőt, aki korábban arról számolt be, hogy kapcsolatuk során többször is agresszívan viselkedett vele.  A család mindezt megerősítette, szerintük Albert több alkalommal is eőszakos volt, meg is verte az énekesnőt, aki egy ideig nem is posztolt közös fotót szerelmével, azonban az elrablásának tényét és párja erőszakos viselkedését később nyilvánosan cáfolta. Az elmúlt héten ismét közös fotók és videók tömkelege lepte el a fiatal szerelmesek közösségi oldalát, ami után Opitz Barbi édesapja keményen üzent a lányának, amire reakcióként szintén kemény válasz érkezett Barbitól.

Az énekesnő egyébként az egyik tévéműsorban elárulta, hogy olaszosan élnek Alberttel, hol összevesznek, hol kibékülnek. Nos, úgy tűnik, most szent a béke olyannyira, hogy Barbiék megörökítették az összekulcsolt kezüket, mégpedig egy gipsz szobor formájában. Mindezt egy videóban osztotta meg az énekesnő a közösségi oldalán.


kiemelt kép: Facebook

/p>