Hirdetés 

Hajdú Péter ikonikus kanapéjára a meghirdetést követően perceken belül rekordösszegű, hárommillió forintos ajánlat érkezett. A bútordarabot 2016 óta olyan neves sztárok használták, mint Haddaway, Philip Plein, Koós János, Aradszky László és Gesztesi Károly. A műsorvezető cége azonban most úgy döntött, hogy eladja a kanapét – írta meg a Blikk.

Ez a bútordarab tanúja volt a hírességek életének hullámhegyeinek és mélypontjainak, emellett sokszor vigaszt és támogatást jelentett számukra. Ez volt az a hely, ahol sebezhetőek lehettek és ahol megnyílhattak küzdelmeikről és sikereikről. Ez a bútordarab az erő és a rugalmasság szimbóluma volt ezeknek a sztároknak. Hajdú Péter nem számított ekkora érdeklődésre, amikor meghirdették az ikonikus kanapét.

“Amikor megosztottam az oldalamon a hirdetést, egy perccel később kaptam egy hárommillió forintos ajánlatot. Azóta többen is megkerestek, különböző összegeket ajánlottak, de egyelőre a hárommillió forint a minimum, ami az érdeklődés növekedésével vagy csökkenésével változhat. Az viszont biztos, hogy van egy lélektani összeghatár, amely alatt nem válunk meg tőle.”

– mondta a Blikknek a producer.


A legendás kanapé most eladóvá vált, milliókat érhet (Fotó: YouTube)

kiemelt kép: Life TV

/p>