Hirdetés 

Molnár Anikó óriási sikert aratott erotikus tartalmaival, mióta feliratkozott az OnlyFans-re, ahol saját követőivel osztja meg tartalmait. Az önbizalma is megnőtt, és most újabb lépést tett előre.

Anikó évekig küzdött a súlyával, mígnem az egyik orvosa végül felfedezte, hogy inzulinrezisztenciában szenved. A diagnózis felállítása után megkezdhette a gyógyulási folyamatot, és végül összesen 27 kilótól szabadult meg. Ez a drámai fogyás nagyon megterhelte a bőrét, mivel az egy bizonyos ponton túl nem tudott megnyúlni vagy visszahúzódni. Ráadásul a bőrrostjai meglazultak, ami miatt a mellei megereszkedtek és szépészeti műtétre volt szüksége.


Anikó 47 évesen is gyönyörű, nem csoda, hogy több ezer férfi rajongója van (Fotó: Instagram)

Az elmúlt négy évben a szőkeség a fogyás és a hízás ciklusán ment keresztül, aminek következtében a mellei ismét megereszkedtek. Ahhoz, hogy visszaállítsa eredeti formájukat, új implantátumra van szüksége.

„A régit négy évvel ezelőtt kaptam, de azóta sajnos volt egy jó tíz kilónyi hízás-fogyásom, ami sajnos a bőrömet megviseli”

– mondta a Ripost megkeresésére Molnár Anikó.

„Ráadásul a legutóbbi beavatkozásnál felvarrás is történt, hegek keletkeztek, úgyhogy most pont ráfér már egy kis esztétikai tunning. Nagyobb implantátumot tervezek, ha már lúd, legyen kövér! Úgy gondoltam, hadd járjak kicsit a fiúk kedvében!”

-jelentette ki határozottan a híresség.

Az új cicikkel a fiúk kedvében jár a híresség (Fotó: Instagram)

kiemelt kép: RTL

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading