Hirdetés 

Július 3-án lesz 50 éves Anettka, akire a nézők a mai napig tisztán emlékeznek. Sokáig a Budapest TV sztárja volt, ahol bőrbe, latexbe öltözve, vagy épp sokszor alig  felöltözve állt a kamera elé. Legendás beköszönése, a “Csókolom, csókolom!” szállóigévé vált.

Három évvel ezelőtt látták utoljára nagy nyilvánosság előtt, amikor megjelent barátja, Terry Black temetésén. Lelki társak voltak ők, nagyon szerették egymást. Az ő elvesztése is megviselte az egykori műsorvezetőt.

A napokban egy tévés szakmában dolgozó férfi azt mesélte, mintha Anettkát látta volna a fővárosban. Korábban dolgoztak is együtt. Odament a hölgyhöz, és megkérdezte, hogy Fehér Anetthez van szerencsém? A nő csak rángatta a fejét, hogy nem ő az, de furcsán viselkedett, majd elviharzott. A férfi szerint nagyon megkeseredett volt a tekintete, alig lehetett ráismerni, de jellegzetes száját, szemét felismerte. Azóta is mély nyomot hagyott benne ez a találkozás. Az biztos, hogy saját nevével közösségi oldalakon sincs fent az egykor sokat szereplő híresség.

A BlikkRúzs most megtudta, hogyan él napjainkban az egykori tévés.

A harmincas éveiben járó Anettka még mulatságosnak találta, amikor élő adásokban többnyire részeg férfiak szóltak be neki különböző trágárságokat.  Ahogy azonban idősebb lett, az őt ért tragédiák miatt komolyabbá és keserűbbé vált. Napjainkban már nincs beszélő viszonyban Terry Black gyerekeivel sem, bár ez nem az ő hibája, ugyanis megpróbálta őket anyagilag és lelkileg is támogatni, de ők visszautasították a segítségét. Visszavonulása után még tartotta a kapcsolatot Sáfár Anikóval és Kiszel Tündével, de napjainkban már velük sem beszél.Aktív évei alatt Anettka azt mondta, hogy anya akart lenni, de nem mindenáron. Ámbár szeretett volna gyermeket, de ez a vágya nem teljesült. Ennek ellenére a gyermekek iránti szeretetét még mindig kiélheti a tanári munkáján keresztül, hiszen napjainkban is orosz-történelem szakos tanárként dolgozik.

Férje halála után sokáig magányosan élt, de néhány évvel ezelőtt újra rátalált a boldogság. Soha nem ment újra férjhez, de harmonikus párkapcsolatban él. Ennek ellenére az egykor vidám és életvidám nő sokat változott, visszahúzódóvá vált, nagyon kevés embert enged közel magához – tudta meg a lap.

 

kiemelt kép: Tv2

/p>