Hirdetés 

Opitz Tamás, Opitz Barbi édesapja új TikTok videójában békítő szándékkal próbált fellépni, miután pár napja még “szemétládának”, “sátánistának” és “szarházinak” nevezte lánya barátját és azzal vádolta, hogy eltérítette őt a keresztény hitétől, valamint fizikailag is bántalmazta.

Opitz Barbi az Instagramon reagált édesapja vádjaira, mondván, hogy beszéljen arról, milyen apa ő, hiszen “aki szereti a gyermekét, az nem ilyen”. Azt is elárulta, hogy apja rendszeresen megfenyegeti őt, a barátait és a párját, hogy megöli őt. Albert azt írta, nem hagyja, hogy bárki nyilvánosan bántsa a barátnőjét és a családját.

Tamás mostanra törölte az ominózus videót, két napja pedig egy újabb videóüzenetet küldött, ezt már Albinak címezve:

“Szia, Albikám! Figyelj, átgondoltam a dolgokat. Látom, a lányom szeret. Én nem akarok rosszban lenni a gyermekemmel, mert szeretem, imádom. Most felajánlom nektek azt, hogy gyertek el ide haza és beszéljük meg! Ha nekem megígéred, hogy Barbit soha többé nem bántod, akkor megbocsájtok. Mivel hogy szeretem a kislányomat, jobban, mint gondolnád, sosem terrorizáltam. Gyertek le ide hozzám, kérlek! Mindent megbeszélünk. Ami nekem van, az a tied is. Gyere, nyugodtan jöhetsz!”

@user94430363559335

♬ eredeti hang – Thomas

kiemelt kép: TikTok / RTL

/p>