Hirdetés 

Óriási felháborodást váltott ki a 11. kerületi szülők körében, miután egy anyukáknak szóló Facebook-csoportban történeteket osztottak meg arról, hogy a ValMar énekese, Marics Peti a koncertek után illetlen ajánlatokat tett fiatal lányoknak, ami miatt a szülők többé nem engedik el gyermekeiket ValMar fellépéseire – írta a Metropol.

Egy apuka, Imre döbbenetes történetet adott elő a csoportban:

„Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők” 

-írta Imre, majd egy anyuka írta le a saját lánya történetét, aki egy kedves ajándékkal készült az énekesnek a koncertjére, majd Marics furcsa ajánlattal hálálta meg a kedvességét.

„Sajnos hozzá tudok szólni a témához, azóta sem engedem már koncertre a lányomat se felügyelettel, se nélküle, ugyanis a szóban forgó fiatalember természetben szerette volna megköszönni az ajándékot a lányomnak, amit az összespórolt pénzéből csináltatott. Nem is derült volna ki, ha a barátnője nem szólja el magát”

-írta az édesanya.

„Úgy látom, nem egyedi a probléma. Gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb fény derül a dologra. Én csak arra lettem figyelmes, hogy a testvérem napi többször elmondta, hogy Petivel beszélget.

Kezdett gyanússá válni, hogy egy magát Petinek kiadó profil lesz az, de nem, mert ellenőrizve tényleg ott virított a több százezres követők listája.

Ugyanígy ez volt az üzenetek témája. Kép, találkozás, meg is mutathatnád, mit tudsz. Én oktatásban részesítettem a testvéremet, hogy azért mert a jelenlegi kedvenc idol ír, nem szabad, sőt, tilos képet küldeni, találkozni. Egyébként az lett a vége, hogy Peti tiltotta őt, mert nem tett eleget a kéréseknek. Azóta is magába van zuhanva” 

-írta egy másik anyuka. A lap megkereste Marics Petit és menedzserét, ők azonban nem szerettek volna nyilatkozni a témában.


Súlyos vádakkal illetik Marics Petit (Fotó: TV2)

kiemelt kép: YouTube

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading