Hirdetés 

Tóth Gabi nem azoknak készít tartalmat, akik gyűlölködnek a posztjai alatt. Tisztában van vele, hogy ez csak negatív energiát hozna az életébe, amiből már eleget tapasztalt az évek során, ezért amennyire lehet, kerüli ezeket – írta a Liner.

Tóth Gabi és családja megtalálta a teljes nyugalmat Szentendrén, ahol szép házuk van. Különleges mérföldkő elé néznek életükben, hiszen egy étterem megnyitását tervezik, tele lehetőségekkel. Gabi nemrég egy érzelmes pünkösdi idézetet osztott meg, amivel mindenkinek üzent.

“Pünkösd van, a Lélek ünnepe! A világ tele van szórva az élet csiráival, melyek fakadnak, a természet telítve van az élet vágyával, mely a szebbet sürgeti s alakítja, s e titokzatos, szép életnek s virágzásnak keretében üli meg az ember a lelki élet ünnepét, melynek mint minden ünnepnek, megvan a maga misztériuma; s ez a misztérium az, hogy mi is hát az élet? Minden bokor, minden fűszál titok, minden állat eleven szfinx nekünk, s itt vagyunk azután mi magunk, az életnek mindmegannyi szuverén, de érthetetlen tényei; tények, melyek értelmét nem ismerjük s magyarázatát hiába keressük. Áldottat mindenkinek”

kiemelt kép: Instagram

/p>