Hirdetés 

Tóth Gabi rendhagyó osztályfőnöki órákat tart azokban az isoklákban, ahová meghívják. Szerdán újabb iskolában adott tanácsokat a fiataloknak.

Tóth Gabi az év elején a Család-barát magazin vendégeként elmondta a Duna televízióban, hogy a saját példáján keresztül szeretne tanácsot adni a fiataloknak.

Kamaszlányként kerültem be a showbizniszbe, az elmúlt 18 évben megismertem a nyilvánosság jó és rossz oldalát egyaránt. Mindezekről őszintén beszélgetünk azokkal a gyerekekkel, fiatalokkal, akik meghívnak bennünket az iskolájukba.

A személyes példánkon keresztül igyekszünk tanácsokat adni nekik, hogyan kezeljék a nehézségeket, a csúfolást vagy a kiközösítést. Az a célunk, hogy a hátrányos helyzetű, vagy az osztályközösség perifériáján lévő iskolásoknak megmutassuk, sem a származás, sem a szegénység nem lehet gátja annak, hogy érvényesüljenek– mondta akkor Tóth Gabi.

Tóth Gabi: “Szeretnék leérettségizni”

Az énekesnő azóta is folyamatosan járja az iskolákat, szerdán az Instagram sztorijában számolt be arról, hogy egy Nógrád vármegyei iskolában, Karancslapujtőn tartott előadást a fiataloknak Pápai Jocival.


kiemelt kép: TV2

Megható! Nemcsak Tóth Gabi könnyezett, hanem a tévénéző is

/p>