Hirdetés 

A Dolly nevét nemrégiben befeketítő állatkínzási botrány sötét árnyékot vet négy évtizedes karrierjére. Május közepén az énekesnő bejelentette visszavonulásának időpontját, de valószínűleg nem így tervezte, ahogyan végül alakulni látszik – írta a Blikk.

A születésnapja után árulta el nemrég az énekesnő, hogy mikor szeretne visszavonulni.

„Az életműkoncertem a jövő év decemberében lesz az Arénában. Azután pedig veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát…” 

-mondta akkor, amikor még mit sem sejtett arról a botrányról ami a múlt héten robbant ki.

Az állatvédők és az egész ország zsebében kinyílt a bicska, miután kiderült, hogy Dolly menedzsere, Pál Rita szörnyű körülmények között tartott és szaporított kutyákat Gyöngyösön az énekesnő ingatlanjában, a közös cégük neve alatt. Az állítvédők több koncertszervező mellett elszólították a kápolnafalvi fesztivál szervezőit, hogy tiltakozásul mondják le a fellépését.

A kommentelők nem hisznek Dollynak! “Remélem kap egy pár évet és letöltetik vele…”

A Blikkhez az alábbi közleményt juttatta el a település polgármestere:

„A héten Kápolna Község Önkormányzata részére Kapin Richárd által petíció került benyújtásra Dolly művésznő Kápolna Napján tervezett fellépésével kapcsolatosan. Mindamellett, hogy önkormányzatunk elkötelezett az állatvédelmi törekvések mellett, nem mondtuk le a fellépését, tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben”

– írta a lapnak Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere.

Az énekesnő az eset óta eltűnt, a lap szerint a szomszédai sem tudják, mi van vele, semmire nem ragál, még az újságírók telefonjaira sem.

kiemelt kép: TV2

Nincs vége Dolly botrányának! Halott kutyus is előkerült a horrortelepről!

/p>