Hirdetés 

Gigi a hot! magazinnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy kislánya Bella már óvodába jár, és megosztotta gondolatait a további gyermekvállalásról, arról, hogyan sikerült leadnia a terhesség alatt felszedett 30 kilót, és hogy miért nem érzi szükségét, hogy gyermeke apjával összeházasodjanak.

Az énekesnő nemrég kapta meg élete első szinkronszerepét, amelyben nemcsak énekel, hanem prózai szövege is van. Ő adja Ariel, a főszereplő hangját “A kis hableány” című mese élőszereplős feldolgozásában.

Radics Gigi beköltözött Várkonyi Andreához

Már eltervezte, hogy kislányát, a 2 és fél éves Bellát is elviszi a moziba, és már nagyon várja a reakcióját, amikor Arielként meghallja anyukája hangját. Bella már hat hónapja óvodába jár, így a kérdés továbbra is fennáll: mikor lesz kistestvére?

Bella most abban a korban van, amikor rengeteg figyelmet igényel. Mellette az életem egészen hektikus, hol itt vagyok, hol ott, így pedig nem merek bevállalni még egy gyereket 

– mondta Radics Gigi a hot! -nak.

Az énekesnő szakmai és magánélete is rendben van, és bár felnéz szülei házasságára, nem érzi szükségét, hogy közös esküvőt tervezzen gyermeke apjával, Mikus Áronnal. Az is kiderült, miért.

“Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk már egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem fog változtatni azon, ami van.

Egy esküvő leginkább a hölgyekről szól, akik szép ruhában vannak, szépen meg van csinálva a hajuk meg a sminkjük, én pedig ebben maximálisan ki tudom élni magam, például fotózások alkalmával…”

-fejtette ki véleményét az énekesnő.

kiemelt kép: Instagram

Gyászol Radics Gigi! “Boldog vagyok, hogy a kislányom is megismerhette őt…”

/p>