Hirdetés 

Tóth Andi márciusban sokkolta a rajongóit, amikor egy harminc perces videóben bejelentette visszavonulását. Nem sokkal később újabb csapás érte az Andit kedvelőket, amikor elárulták, hogy szakítottak Marics Petivel. Andi rajongói azóta is nehezen emésztik meg ennek tényét, mitöbb többen közülük zaklatják is Maricsot, illetve annak állítólagos új párját, Kovács Gyopárt.

Andinál mindeközben viszont megy tovább az élet, hű társával Bailey-vel éli a mindennapokat, közben pedig újabb közegben próbálja ki magát. A népszerű színésznő – énekesnő több fotózáson is részt vett, nemrég Berlinben járt egy munka miatt, de a Fashion Street magazin címlapja is csak rá vár, a fotók már el is készültek. Mindebből az anyagból mutatott egy olyan fotót az énekesnő, amilyet eddig talán még soha. 

Hátasokat dobálunk Tóth Andi fotósorozatától!

Tóth Andi épphogy falatnyi láthatatlan fehérneműben készült fotóját imádják a rajongók, elég csak a kommenteket elolvasni. Azt pedig mi is meg kell, hogy állapítsuk, hogy Andi gyönyörű és egészen biztosan nagy sikerek várnak rá a modellszalmában is.

kiemelt kép: Glamour

Tóth Andi kifakadt: “Elegem van”

/p>