Hirdetés 

Esztergályos Cecília mindent megkapott, amire egy színésznő csak vágyhat: ikonikus szerepeket színházban, moziban és televízióban, rangos elismeréseket, tartalmas és harmonikus életmódot -írta a Blikk. A színművésznő viszont egy nagy álmát fel kellett, hogy adja.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő legnagyobb vágya az volt, hogy saját gyermeke legyen, azonban ez soha nem teljesült. Erről a Star magazinnak adott interjújában beszélt.

Esztergályos Cecília 80 éves lett. Drámai vallomást tett, miért nem lett soha gyermeke…

“Gyereket szerettem volna. Sokáig próbálkoztam, majd negyvenéves koromban édesanyám kérésére abbahagytam a különböző beavatkozásokat. Anyukám azt mondta: fejezzem be, mert a jóisten ellenem fordul majd.

Körülbelül húszévnyi sikertelenség után engedtem el a gyerekvállalást. Ezzel feladtam az életem nagy célját: a gyerekeket, az unokákat, a dédunokákat.

“Ezt a fajta boldogságot nekem nem adta meg az isten. A férjemnek van viszont egy lánya, ott az unokák már mindjárt felnőttek, illetve a két testvéremnek is van hat gyereke, úgyhogy kárpótolva vagyok, de a saját gyerek azért mégiscsak pótolhatatlan”

-mondta a magazinnak a kitűnő színésznő.

kiemelt kép: Femcafe.hu

Rossz hír érkezett! Ismét kórházba került Esztergályos Cecília

/p>