Hirdetés 

A fitneszkirálynővel a Story magazin készített interjút, amiből sokmindent megtudhatunk, amiről eddig fogalmunk sem volt. Gondoltad volna például, hogy Rékát kegyelemkettessel engedte át a testneveléstanára? Na ugye! Hát mi sem…

Ahogy azt sem, hogy Réka jászberényi lányként nem mindig volt az egészséges táplálkozás híve. Amikor a magazin munkatársa rákérdezett, hogy milyen étkezési és sportkultúrát hozott otthonról, akkor a fitnesz lady nevetve válaszolt:

“Zsíros kenyeret ettem fánkkal.

A sport pedig kifulladt a heti 1-2 testnevelésórában. De mozgásból nem volt hiány, mert szüleim a mezőgazdaságban dolgoztak, és a testvéremmel sokat segítettünk nekik. Gondozni kellett a fóliasátrakat, a szezon után pedig indult a földek megművelése. Gyomláltunk, kapáltunk, szedtük a termést, és vittük a piacra. Egy soha véget nem érő folyamatban voltunk. Nyilván ez nem összehasonlítható a sporttal, de azért nem lazsáltunk.”

-mesélt a gyermek- és fiatalkoráról Réka, aki részletesen elmesélte annak a bizonyos testnevelés kettesnek a történetét is.

Lezárult egy korszak – ezekkel a sorokkal búcsúzik Rubint Réka

“13 éves lehettem, amikor elkezdtem odafigyelni a táplálkozásra, és különböző tornagyakorlatokat csinálni. Jó húsban lévő tinédzser voltam, az átlagosnál kicsit molettebb, és az életmódváltásnak köszönhetően egy év leforgása alatt sokat fogytam. A vékonyságom mellett az állóképességem viszont rossz volt. Emlékszem, az egészségügyi szakközépben a tesitanárom 15 évesen meg akart buktatni, mert egy métert nem tudtam lefutni, és egy tisztességes fekvőtámaszt sem tudtam megcsinálni. Kegyelemkettest kaptam az egyébként kitűnő félévi jegyeim mellé. Akkor ott eldöntöttem, hogy változtatok, és elkezdtem úszni, futni, erősíteni, így év végére 4-es lettem. Ekkor vált szenvedélyemmé a sport, éreztem meg a hatalmát, és azt a lelki kapaszkodót, amit nyújtani tud.”

Rubint Réka egy percig nem titkolta azt sem, hogy kitől örökölte a természetét és a személyiségét.

Édesapám volt ilyen, mint én. Ő sem ismert lehetetlent. Amit a fejébe vett, azt végigvitte. Épp olyan kifogyhatatlan energiákkal rendelkezett, mint én!

-mondta elérzékenyülve.

kiemelt kép: YouTube

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

/p>