Hirdetés 

Ganxta Zolee és Dopeman egyik régi története robbantotta ki a zenészháborút, amelynek eddig két köre futott le, de közben már lehet, hogy három is, csak nem tudunk róla..

Ganxsta Zolee Ábrahám Róbert műsorában mesélt el egy sztorit ByeAlexszel kapcsolatban, ami az egykori mentornál kiverte a biztosítékot- számolt be róla a Blikk.

“Kiverném az összes fogadat” – megfenyegette rajongóját a rap hazai császára, ByeAlex

A Kartel frontembere a forgatáson mesélte el, hogy ByeAlex az egyik fellépése előtt pánikrohamot kapott, és a színfalak mögött Zolee-nak bízta meg magát, hogy milyen szörnyen érzi magát.

„Zoli, én nem bírok felmenni a színpadra. Én nem tudom megcsinálni ezt a koncertet. Itt van ez a sok ember” 

-mesélte Ganxta, miközben hatalmasakat nevettek Dopemannel.

Döglégy akkor állítólag nem fogta vissza magát:

„Azonnal föltakarodsz a színpadra”

– mondta Alexnek, akinek viszont mikor a fülébe jutott a történet, a legfinomabban szólva sem repesett az örömtől és azonnal reagált.

„nevetgéltek én rajtam? olyanokat állítva, hogy én anno bánkon azért mondtam le egy koncertet, mert muskátli volt a színpadon? miről beszéltek gyerekek?! konkrétan színpad nem volt, amire a cuccainkat fel tudtuk volna tenni, akkora szerződésszegés volt, mint a jupiter! ennyire értetek ti a ‘szakmánkhoz’? vihogtok ott mint valami óvodások: ‘haha a byealex, haha ez meg az a byealex’”

-írta Alex, erre pedig azonnal viszontválaszt küldött Dopeman.

„Na b@zmeg, ma nem zajongok, mert még rám rúgja az ajtót… Ez legyen a legnagyobb háború, amit az emberiségnek vívnia kell. Ne aggódj, én kamázlak, kedvesem”

 írta Facebook-oldalán a rapper.

kiemelt kép: Life TV / Facebook

Úristen! ByeAlex pirosra festette a haját – fotó

/p>