Hirdetés 

Nemrég több felvétel is nyilvánosságra kerülte gy magyar énekesről, amelyek állítólag egy vidéki kéjlakban készültek. Állítólag a híresség a fellépései után szokott elmenni a titkos szextalálkozókra – írta az Origo.

Hatalmas botrány robbant ki nemrég egy ismert magyar zenész körül, aki állítólag többszörös házasságon kívüli viszonyba keveredett. Az interneten olyan felvételek keringtek, amelyeken a híresség prostituáltakkal kompromittáló pózokban látható, ami további felháborodást váltott ki, mivel a férfi házas és apa.

Hatalmas botrány! A rendőrnőnek a fél kapitánysággal viszonya volt, egyeseket szolgálat közben elégített ki

Az énekes valószínűleg nem számított arra, hogy a szexrandin kamerák is lesznek, ami alapján a felvételeket bizonyítékként felhasználhatják ellene, vagy akár zsarolásra is felhasználhatják – állítja a Bors egyik informátora.

A videót az egyik lánytól szerezte meg két fiatalember, akik bosszút esküdtek ellene, mivel a hölgy nem viszonozta a szerelmüket. Időközben viszont a zenészt is megzsarolták további felvételekkel… Tudtommal 30 milliót követelnek tőle

– mondta az informátor.

Újabb nyilvános szexbotrány! Ezúttal a villamoson lett áldozat egy középkorú nő, Regina

Az először a Redditen terjedő videók készítője ügyesen nem fedte fel a zenész arcát, hanem a nézőkre bízta, hogy kitalálják kilétét. Három videót tettek közzé, amelyek közül az egyikben az apa egyedül, míg a másik kettőben lányokkal látható.

kiemelt kép: Shutterstock

Autóval közösülő férfi és a kőbányai szopófantom – íme a legvadabb szexjelenetek Magyarország köztereiről

/p>