Hirdetés 

Dárdai Blanka elárulta, mi változott meg az életében, mióta elkezdte kapcsolatát L.L. Juniorral -írta a 168.hu.

Lassan egy éve, hogy L.L. Junior párkapcsolatban él Dárdai Blanka énekesnővel, ami a köztük lévő korkülönbség miatt különösen nagy médiafigyelmet váltott ki. Érdekessége a kapcsolatnak még az is, hogy L.L. Junior nemrég még a Nyerő Párosban volt Körtvélyessy Kingával akitől most épp válófélben van.

Kamu a videóban! L.L. Junior és párja Dárdai Blanka megmutatták

Egy Instagram-sztoriban egy követője megkérdezte, hogy nem kínos-e, hogy “rengeteg cikk jelent meg” a magánéletéről. Az énekesnő erre azt válaszolta, hogy nehéz lehet, hogy a magánéletét a nyilvánosság előtt tárgyalják, de hálás a rajongóitól kapott támogatásért.

„az igazságtalanság zavar. A valótlan. Azért az évek alatt megszoktam a rossz kommenteket, de ezek főleg a külsőmre vagy a tartalmaimra jöttek. Ami tök oké. Elolvastam, leráztam magamról és mentem tovább. De mostanában a jellememre kapom a legtöbbet ismeretlen emberektől, ezért sokszor nincs kedvem se »mentegetőzni«, »magyarázkodni«, mert akik ismernek, tudják, milyen vagyok. De pl. most itt vagyok és teljesen őszintén, a saját oldalamon a saját oldalamról beszélek. Ez is ritka mostanában.

Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen.

Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok »átlagos«, meleg, otthonos hétköznap 6-os keléssel, uzsicsomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett »mosolyszünetekről«, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket meg tisztelni kell. Nem kell itt sok mindenről beszélni, csak nagy vonalakban. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból. Néha a »csiszolódás« fájdalmas, tök máshol tartunk, máshonnan jövünk, mást szoktunk meg, máshogy kommunikálunk, máshogy dolgozunk fel. Erről ennyit.

Rólam vagyis inkább arról a sztereotípiáról, hogy »könnyű élni és utazgatni jó helyekre egy idősebb férfival«, meg annyit, hogy amióta édesanyám kihordott, azt mondogatta, az anyagi függetlenség a legnagyobb kulcs a boldogsághoz/szabadságoz. Ő nevelt, úgyhogy sokszor hallottam. Hatalmas szellemi blokk kell ahhoz, hogy azt gondolja az ember, hogy egy 24 éves lány ne tudna félretenni x összeget egy nyaralásra. Soha nem szorultam anyagi támogatásra. Pedig nem egy gazdag családból jövök. Női létemre is nagyvonalú vagyok, bár nem gondolom, hogy ez gender kérdése, mindig meghívok mindenkit, és mindent önállóan magamnak fizetek.”

-írta a sztorijában Blanka.

kiemelt kép: RTL

Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka?

/p>