Hirdetés 

Schobert Norbit súlyos, negyvenmillió forintos bírsággal sújtották, ami miatt váratlanul jelentette be visszavonulását. Ez a hír sokakat meglepett, egyesek egyetértettek döntésével, mások pedig már temetni kezdték a márka híres és kedvelt alacsony szénhidráttartalmú termékeinek sorsát – írta a Blikk.

A márka és a termékek azonban nem tűnnek el, továbbra is elérhető minden egészségtudatosan élő fogyasztó számára, ahogyan azt májusban a cég részéről meg is erősítették ezt.

Rubint Réka Szörnyellának, Schobert Norbi dalmatának öltözött farsangon – fotó

A fitneszguru ugyan eladta az Update-et és a jövőben csak tanácsadóként lesz jelen a birodalom életében, de most már úgy érzi, hogy ez a kényszerű leállás az életét mentette meg. Visszavett a tempóból, teljesen azonban nem áll le, mint mondta, ő nem az a típusú ember.

„Továbblépünk és megyünk tovább, csak éppen az irány változik meg számomra némiképp. Mostantól a fő célom, hogy támogassam Rékát és közösen létrehozzuk az ő videótárát. Nyár után én is visszatérek a tornához, de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim. Az Update-ből nyugdíjba mentem, de mint Norbi, még van pár erős évem. Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül. Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek” 

– árulta el Norbi.

kiemelt kép: Bors

Schobert Norbi neve eredetileg nem is Schobert! Kiderült, hogy hívták valójában a fitneszgurut!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading