Hirdetés 

Csobot Adél minden lépését árkus szemekkel figyelik a rajongók. A legtöbbször férjével, Istenes Bencével való házasságuk a téma, többször is felreppent már az a hír, hogy a sztárpár között nincs minen a legnagyobb rendben. Szerencsére minden esetben alaptalanok voltak a pletykák.

A kapcsolatán kívül azonban a rajongók mindenre kíváncsiak, ami Adélék mindennapjaiban történik, a csinos énekesnő pedig nagyon aktív a közösségi médiában, így a rajongók szinte semmiről nem maradnak le.

Csobot Adél őszintén beszélt a kapcsolati váláságról: Mélységekből a magasba…

Adél most őszintén bevallotta, hogy nemrégiben egy olyan élményt élt át, ami közben hirtelen minden érzelme a felszínre tört. Negatív gondolatok áradata és intenzív megkönnyebbülés érzése árasztotta el, ami miatt végül sírva is fakadt.

“Hónapok óta vágytam már arra az érzésre, amit ma megkaptam a jógától! Felszabadító volt, rengeteg felgyülemlett feszültséget tudtam feloldani magamban! Sírtam is közben, potyogtak a könnyeim a térdemre miközben épp megpihentünk két póz között. Azért a 3 percért, ami most a mindent jelentette nekem (és természetesen az egész óráért) hálás vagyok @demeterdora! a legjobbkor az egyik legjobbtól a legjobb érzést kaptam! 🤍”

– írta Adél.

kiemelt kép: RTL

Durva! Videón, ahogyan Istenes Bence befenyítette Csobot Adél táncparnerét!

 

/p>