Hirdetés 

Vitray Tamás 90 évesen úgy döntött, hogy új kihívást vállal, és saját műsort indít a YouTube-on. A találóan “Vitrayék” névre keresztelt csatornája a szerencsés életéről és a háláról tanúskodik, amiért olyan helyekre jutott el, ahová ez a szerencse vitte. Izgatottan várja, hogy mit hoz a jövő, és izgatottan várja az utazást – írta a Blikk.

Bár a legenda visszavonult, fiai és unokái meggyőzték, hogy térjen vissza a kamera elé. Történeteit nem a televízió fogja közvetíteni, de az biztos, hogy nagy sikert aratnak majd. A rajongók kíváncsian várják, mire készül, a kommentszekció pedig máris hozzászólásokkal bombázza az ajánlót. A trailer már megjelent, és a nézőktől várják is az ötleteket Vitrayék.

Rózsa György Vitray Tamásnak köszönheti, hogy sztár lett

“Úr Isten! Hálás voltam Sándornak is, hogy helyet adott Vitray Úrnak s ezáltal lehetővé tette, hogy az én generációm is részese lehessen annak, amiről azt hittem, már lemaradtam… Most viszont még hálásabb vagyok! Nemhogy nem maradok le, de még mélyebb bepillantást nyerhetek a Vitray féle értékrendbe, szórakoztatásba, tudásba, profizmusba!” 

-ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a videót.

kiemelt kép: nyugat.hu

90 évesen talált rá újra a szerelem Vitray Tamásra!

/p>