Hirdetés 

A Szomszédok Vágási Jutkájaként megismert Ivancsics Ilona szomorú bejegyzést tett közzé a Facebookon. A színházat nem tudja továbbvinni, így most elajándékozza a díszlet- és kellékraktárt.

Ivancsics Ilona nehéz szívvel jelentette be a szomorú hírt, hogy nem tudja tovább finanszírozni magánszínházát, így kénytelen eladni díszlet-, jelmez- és kellékkészletét. Ez óriási csapás, hiszen 15 év kemény munkájának és kedves emlékeinek a végét jelenti. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy az élete felborul, hiszen már túl van egy váláson is.

Színházasok figyelem! Most számolom fel a díszlet-, jelmez-, kellékraktárt, ha szükségletek van valamire, ami a színház-csináláshoz kell, biztos akad nálam. Írjál bátran, visszahívlak.

– írta oldalán a fotóhoz.

A színésznő bővebben minderről a Borsnak beszélt.

„Nincs mit titkolnom, a régi állapotában a színházat nem tudom továbbvinni. A tartalékaim elfogytak, a nulláról kell most újrakezdenem! 15 év emlékei kerülnek most kiárusításra, melyeknek nem csak anyagi értelemben véve értékesek. Az eszmei értékük megfizethetetlen. Minden jelmezhez kötődésem van, de el kell engednem őket, nincs mese. Az elmúlt másfél évtizedben nagyszabású előadásaink voltak, rengeteg jelmez, díszletelem, bútor kerül most eladásra már, ha elviszik. És van egy komplett összecsukható, 150 férőhelyes nézőterem is, takaró falakkal… Nagyon profi cucc. Remélem minél több mindent sikerül értékesíteni. Ami megmarad, azt felajánlom rászoruló színházaknak.”

– mondta Ivancsics.

kiemelt kép: TV2

67 éves lett a Szomszédok népszerű sztárja, Frajt Edit

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading