Hirdetés 

Az egykori Metal Lady egy bikinis fotót osztott meg a közösségi oldalán, ami heves reakciókat váltott ki követőiből. A kommentek nagyon durvák, de az sem volt semmi, amit Bíró Ica válaszolt a kétkedő és fanyalgó követőinek.

Itt a nagy lehetőség: Licitálni lehet Bíró Ica meztelen fotóiért, amelyeket meg is mutatunk!

Bíró Ica egy kertben készült szelfit posztolt ki a közösségi oldalára, ami olyan találgatásokhoz vezetett, hogy az egykori modell és énekesnő plasztikai műtéten eshetett át. Ica azonban cáfolta ezt, azt állítva, hogy soha nem volt plasztikai műtéte, és a fotón nem visel semmilyen sminket.

“Sajnálom, de soha nem ért hozzám szike, se más beavatkozás!!! Minden bordám is megvan a mellem is igaziból olyan, amilyen! Valódi vagyok, nem plasztik !!! Amúgy egy műnő, könnyen lebukik egy orvosi vizsgálaton! Én bátran állok elébe, ha kifizeted ,bár nincs okom bizonygatni ,azt hogy igazi vagyok , mi hasznom lenne belőle,..sokan alkalmaznak beavatkozásokat, ami az ő dolguk !Nem vagyok híve ,szerintem az ,csak betegség esetén realitás, de ez mindenki saját ügye! Én maradok természetesség híve ! Amúgy meg úgy érzem, nincs is rá szükségem! Mindjárt elkezdek, büszke lenni magamra..”

-írta Ica a kéretlen kommentekre.

kiemelt kép: TV2

7,8 millióért árulja Bíró Ica a testét

/p>