Hirdetés 

Minden határt átlépve támadták be a követői a közösségi oldalán a szépségkirálynőt KUlcsár Edinát. Természetesen a válasz sem maradt el, Edina fél kézzel lerendezte a kéretlen hozzászólókat.

Ejha! Bikiniben mutatta meg bomba testét Kulcsár Edina

Kulcsár Edinát már korábban is érte kritika a kommentelők részéről, gyakorlatilag bármiért képesek voltak belekötni az üzletasszonyba. Legutóbb épp egy fotó miatt, amelyen a kislánya megpuszilja őt. A szépségkirálynő elmondása szerint június 22-én arra ébredt, hogy egy becsmérlő üzenetet kapott.

,,Fúj te undorító tehén”

A modell már nagyon várta, hogy leteljen a 6 hét és újra mozoghasson. Viszont a komment mellett sem ment el szó nélkül.

“Az üzenetre visszatérve, abszolút nem bántott, mert a tehén jelzőben van némi igazság, hiszen vékony sem vagyok és tejem is van. Ezúton is köszönöm azoknak, akik ilyen üzeneteket szoktak nekem küldeni, mert ezektől csak plusz motivációt kapok. Valóban nem vagyok top formában, sajnálom ha ez valakinek nem tetszik (nekem sem annyira) de ugye nem kötelező nézni.”

-írta a posztjában Edina, aki hozzátette:

“Most a 3. szülésem után tényleg nem sikerült olyan hamar visszanyerni az alakom, mint az előző kettőnél, de hát ez van. Most nem ez az első és legfontosabb az életemben, de azért mostantól próbálok egy picit minden téren tudatosabb lenni. Még annyi plusz infó a képhez, hogy nagyon előnyös szögből készült, ennél azért nagyobb a hasam.”

kiemelt kép: TV2

Kulcsár Edina vallomása: “A boldogságot nem mindig adják ezüsttálcán…”

/p>