Hirdetés 

Gáspár Laci testvére állítólag sokaknak okozott álmatlan éjszakát azzal, hogy hamisítvány luxuskarórákat cserélt eredetire. Az énekes börtönviselt testvérét többmillió forintos csalással hozták összefüggésbe – írta a Blikk.

Mindezt persze úgy tette, hogy a valódi eladók ne tudjanak a csalásról. Ezek önmagukban is súlyos vádak, de a helyzetet még súlyosabbá teszi, hogy a kisebbik Gáspár már korábban is összeütközésbe került a törvénnyel.

Hoppá! Megmutatta új luxusverdáját Gáspár Laci – fotó

Laci gyerekkora óta próbál segíteni legkisebb testvérének, ennek ellenére 2009-ben börtönbe került, miután a nyílt utcán bántalmazott és kirabolt egy idős nőt. Az énekes erőfeszítései ellenére testvére most egy újabb kétes ügybe keveredett.

A család többször próbált már beszélni vele, de egyszerűen nem hallgat senkire. Úgy gondolom, hogy még gyerekkorában tévedt rossz útra. Sajnos elég hamar kisegítő iskolába került, ahol nem igazán foglalkoztak vele, pedig már akkor is viselkedési zavarokkal küzdött. Én és a testvéreim próbáltunk neki jó példát mutatni, iskolába jártunk, és a mai napig tisztességesen dolgozunk. Ő marad a család fekete báránya”

– mondta el annak idején a lapnak az énekes.

kiemelt kép: RTL

Gáspár Laci a TV2 csatornáján? Ez hogyan lehetséges? – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading