Hirdetés 

Minden idők legértékesebb magyar játékosává avanzsált a liverpooli transzfert követően Szoboszlai Dominik. A transfermakt.com oldal szerint jelenleg 50 millió euróra beárazott Szoboszlaiért az angol klub 70 millió eurót fizetett ki a Lipcsének. Nem kizárt, hogy Szoboszlai Dominik hamarosan beléphet a 100 millió eurósok “táborába”, amelyben csak olyan klasszis fotballisták szerepelnek, mint például MBappé, vagy Haaland. Talán ebből adódó szakmai féltékenység is lehet amögött, hogy Dominik búcsúzásakor kellemetlen üzenetet kapott az egyik lipcsei csapattársától.

A magyar válogatott csapatkapitánya az RB Leipzignél búcsúzott korábbi csapattársaitól, a Bild szerint egy csoportos üzenetküldő alkalmazáson keresztül küldött érzelmes üzeneteket.  Szoboszlai szívhez szóló búcsúüzenettel fejezte ki háláját egykori lipcsei csapattársainak. Egyik volt kollégája azonban csúnyán beszólt neki válaszul.

A lap beszámolója szerint az egyik támadó egy borotvát ajánlott Dominiknak, azt sugallva, hogy “borotválja le végre a lábát”.


Csúnyán beszólt egyik volt csapattársa Szoboszlainak (Fotó: Nemzeti Sport)

kiemelt kép: Bors

Szabó Zsófit összeboronálták Szoboszlai Dominikkal! Mi lehet az igazság? – fotó

/p>