Hirdetés 

Gáspár Evelint duci kislányként ismerhettük meg a Győzike showban. A kislányból azóta felnőtt nő lett, ráadásul nem is akármilyen… A bombakülső mögött azonban kőkemény munka van, Evelin 15 évet dolgozott azon, ahogyan most kinéz, elárulta hogy személyi edzőhöz jár, és bőrfeszesítő kezelésekkel segítik az alakjának megőrzését.

Gáspár Evelin megmutatta luxus szerelmi fészkét, itt élnek párjával Attilával

Gáspár Evelin fogyókúrájáról sokat cikkezett a média, és talán pont emiatt számos fogyókúrás terméket hoztak forgalomba a neve alatt, a tudtán kívül. A közelmúltban újabb csalók egy Facebook-oldalt hoztak létre, ahol egy terméket reklámoznak Evelinről készült klipekkel, tovább kihasználva a nevét.

Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok

– mesélte a ripostnak a celeblány. Evelin hozzátette, hogy bármit is állítanak róla, ő sosem használt semmilyen csodaszernek feltüntetett terméket:

Tizenöt éves kő kemény munka áll amögött, ahogy most kinézek.

Hoppá! Tangában mutatta meg formás fenekét Gáspár Evelin – fotó

Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek, személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom és ehhez nem használok semmiféle csodaszert. Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék? Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben és ez szörnyű és elfogadhatatlan

/p>