Hirdetés 

Néhány évvel ezelőtt Sárközi Richárd, ismertebb nevén Ricco, pillanatok alatt szerzett országos hírnevet magának, miután Farkas Claudia oldalán megnyerte a 2017-es X-Faktort. A kerekesszékhez kötött szlovák énekes nagy reményeket fűzött ahhoz, hogy újra talpra álljon, miután egy brazíliai csodadoktor megígérte neki, hogy sikerülhet, azonban ezek a tervek meghiúsultak. A lemezük nem jelent meg és a különleges terápia nem jött össze, ráadásul Ricco és Claudia párkapcsolata is a múlté már… A nehéz időszakról a Blikknek vallott az énekes.


Az énekes szomorúan mesélt a nehéz időszakról (Fotó: YouTube)

„Miután megnyertük az X-Faktort, egy olyan menedzsment céghez kerültünk, akik nem igazán voltak nyitottak az ötleteinkre. Hiába készítettünk dalokat, nekik nem tetszettek, ezért nem is adták ki azokat. Sajnos, mivel többéves szerződést kötöttünk, mi sem fordulhattunk máshová a nótáinkkal.Hosszú és nehéz évek jöttek, hiszen hiába voltak elképzeléseink, a kezünk meg volt kötve.

Ez az időszak egyrészt anyagilag is megviselt minket, másrészt a kapcsolatunkat is megmérgezte Claudiával.

Végül szétváltunk, én szólókarrierbe kezdtem, s ma már a magánéletben sem tartjuk a kapcsolatot”

– árulta el a Blikknek Ricco, aki abban is bízott, hogy felállhat a kerekesszékből, azonban ez sem sikerült.

Az X Faktor bombázó mentora nem riad vissza a plasztikától!

„Sokáig az volt a terv, hogy Brazíliába utazom egy speciális kezelésre, amely után esély nyílott volna rá, hogy ismét tudok járni. Ám az eljárás nagyon drága volt, ezért hosszú ideig gyűjtögettem a pénzt. Sajnos, mire összejött a szükséges összeg, az orvos, akihez kiutaztam volna, már nem praktizált, sőt, szinte nyomtalanul eltűnt…”

kiemelt kép: nlc.hu

Hoppá! Az X Faktor győztese megmutatta szerelmét – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading