Hirdetés 

Az idei nyár sok meglepetést tartogat számunkra divatfronton is. Ezek közé olyan változatos stílusok és formák kerültek, amelyek a táska kínálaton is megmutatkozik. A stílusos táskák női modelljei között pedig bőven akad olyan, amit garantáltan imádni fogunk. Mire számítsunk?

Virágok és vidám színek

A színek forradalma igazán ebben az évben bontakozott ki. Erre pedig a csodás virágmintás modellek is rátettek. Itt azonban nem csak a sokszínű virágminták dominálnak, hanem a különféle, egy színnel nyomott típusok is, amelyek csodásan feldobják a legszimplább ruhánkat egyaránt. Ezen kívül a kifejezetten élénk színű táskák is hódítanak. A neonsárga, neonpink és neonzöld modellek szinte már messziről pezsdítően hatnak a megjelenésünkre, és egyaránt jól tudjuk viselni őket mintás és egyszínű ruhadarabokhoz is. Próbáljuk ki például egy egyszerű fekete ruhához, igazi vagány, mégis stílusos lesz a neon táskánk által a megjelenésünk. A neon színeket nyugodtan párosíthatjuk színes, virágmintás ruhákhoz, az éles kontrasztok és a meglepő kombinációk ugyanis szintén részét képzik az idei trendeknek.


Fotó: ccc.eu/hu

Bohém, naturális táskák a fókuszban

A fonott és más természetes anyagokból készült táskák sosem mentek ki a divatból, idén azonban sokkal jobban jelen vannak, mint egyébként. A klasszikus vintage hatású táskák és a különféle rattan stílusú modellek igazi strandhangulatot csempésznek még a városi hétköznapokon is. Kombináljuk bátran a most divatos platform cipőkkel és farmerruhákkal, ezen kívül kiválóan mutat espadrilles szandálokhoz és persze még a modern minimalista megjelenésünket is feldobhatjuk vele. Az ilyen táskák között nem csak strandtáskákat szerezhetünk be, hanem kis kézitáskákat, illetve shoppereket is.

A fémes anyagok még mindig hódítanak

Úgy fest, a divat szerelmesei még mindig nem tudnak betelni az arany és az ezüst táskákkal. Nyáron pedig megállíthatatlanul ontják magukból ezeket a fémes hatású táskákat a különféle divat márkák. Például a Jenny Fairy táska női alkalmi és női hétköznapi modelljei igazán különlegesre és vagányra sikerültek. Ezeket pedig megtalálhatjuk a CCC online webáruházában, vagy a CCC üzletek valamelyikében, ahol testközelből próbálhatjuk magunkhoz a táskákat. A fémes táskák jól mutatnak egy teljesen fekete szetthez is. Ugyanakkor, ha például a most divatos dzsungelmintás felsőkhöz és ruhákhoz viseljük őket, egyedi és egzotikus hatású szettet alkothatunk. Az ilyen outfiteknél pedig remek kiegészítő lehet a természetes bőr színű öv, illetve szandál.

Fotó: ccc.eu/hu

Stílusos bőr modellek

Az örök darabok azért örökek, mert sosem fognak kimenni a divatból. A klasszikus bőr táskák pedig rendkívüli módon hódítanak most, habár eddig sem számítottak divatjamúltnak. Az ilyen darabokat jól tudjuk univerzálisan viselni, ugyanakkor a most divatos extra színes ruhákhoz remek kiegyenlítő darab lehet egy letisztult vonalvezetésű fekete vagy piros táska. Ezeknek a táskáknak az az előnye, hogy akár sportos és félelegáns szettekhez is viselhetjük őket. A most divatos platformos sneakerekhez például kifejezetten vagány viselni a nőiesebb, elegánsabb klasszikus táskákat. Ezzel egy olyan félelegánsan sportos hatást érhetünk el, ami abszolút feldobja a visszafogottságot tükröző táskákat.

kiemelt kép: ccc.eu/hu

ccc.eu/hu

55 éves lett Balázs Pali, aki elárulta: 38 évesnek érzi magát – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading