Hirdetés 

Megyeri Csilla megverésének esete már jó ideje beszédtéma. Állítólag az influencer a Campus fesztiválon keveredett vitába barátnője volt férjével és annak új párjával. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a férfi a hajánál fogva a földre rántotta Megyerit, majd rugdosni kezdte.

Az eset után Csilla kórházba ment orvosi vizsgálatra, és konzultált egy ügyvéddel. Képtelen volt aludni, helyette az járt a fejében, hogy mit tehetett volna másképp aznap. Soha nem tapasztalt még erőszakot, és úgy érezte, hogy túlterheli a kialakult helyzet, hogy áldozatként kell magyarázkodnia.

Zámbó Krisztián elárulta, milyen nőre vágyik

Zámbó Krisztiánt, aki nagyon közel áll Csilla párjához, Zsolthoz, a Ripost megkérdezte, mi a véleménye a történtekről. Az énekes nem rejtette véka alá a véleményét.

„Hallottam a történtekről, és szeretném majd felhívni őket, hiszen jóban vagyok velük, különösen Zsoltival, de azt gondolom, most csörög eleget a telefonjuk, nem akarom én is zavarni Csilláékat. Bár a pontos részleteket nem ismerem, mélyen felháborít az eset! Undorító dolog nőre kezet emelni! Tudom, hogy vannak, akik szeretnek provokálni, de ez nem jogosít fel a bántalmazásra! Ha csak nem késsel támad a nő, nincs rá semmilyen mentség. Nem tartom ezt normálisnak. Pedig mennyien megteszik, ott az a sok családon belüli erőszak, s rengeteg esetre nem is derül fény. Az elkövetőnek vissza kéne kapnia, amit tett. Tudom, hogy az erőszak nem vezet jóra, de ilyen a habitusom.

Ha az én szerelmemre emelne egy férfi kezet, az lenne a minimum, hogy eltöröm a karját” 

– mondta dühösen a lapnak Zámbó.

kiemelt kép: TV2

Eddig még nem látott családi fotót mutatott Zámbó Krisztián

/p>