Hirdetés 

A Tóth Andival való szakítása után Marics Peti egy fiatal színésznő, Kovács Gyopár oldalán találta meg a boldogságot. Azonban az énekes  kapcsolata a színésznővel a jósnő szerint nem valószínű, hogy hosszú távú lesz. A nő azt jósolja, hogy az elkövetkező években sok nő fog a híresség ágyába bújni – írta a Bors.

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

Marics Peti élete sosem unalmas, hiszen vele mindig történik valami. A legutóbb a rajongókra azzal hozta rá a frászt, hogy elesett a koncertjén és eltörte a bokáját. Ennek ellenére a fiatal híresség most gipsszel a lábán is a karrierjére koncentrál, és a színpadon szórakoztatja a közönségét. Úgy tűnik, hogy a kemény munkája meghozza a gyümölcsét…

Marics Peti tehetséges előadóművész, aki egyszerre van megáldva nagy tehetséggel és alázattal. Számára a munka az első, bármi is történjen, és ez a hozzáállás előre láthatóan egészen Amerikáig elviszi majd. Lénárt Évi jósnő szerint Petit külföldi turnék és műsorvezetői munkák várják, ami csak a kezdete lehet egy sikeres karriernek.

“Marics Peti karrierje nagyon jó úton halad, rengeteg rajongója van, imádják őt a lányok. Folyamatosan jönnek az újabbnál újabb zenéi, illetve külföldi turné is látszódik a kártyában. A zenéje Amerikáig fog eljutni. Nagyon sok sikert látok neki, de nem csak zenészként, hanem műsorvezetőként is.”

– mondta a Borsnak a híres jósnő, aki kitért az énekes magánéletére is.

Peti mellett még rengeteg nő meg fog fordulni, egyelőre nem látom, hogy ő el akarna köteleződni, nősülni meg pláne nem. Sokkal inkább a karrierje és a bulizás érdekli.

– tette hozzá Évi, hamarosan pedig talán az is kiderül, hogy igaza volt-e a kártyáknak.

kiemelt kép: YouTube

Hajdú Péter Marics Peti zsűriszerepéről: “Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen?” – videó

/p>