Hirdetés 

Augusztus 2-án, szerda este indult dr. Orosz Cyntia új Youtube– és Podcast-sorozata, “Stories Podcast” néven. A Nagy Ő egykori szereplője exkluzív mély témákat, és őszinte beszélgetéseket ígér ismert személyekkel, szakértőkkel. 

Lezárult egy korszak – ezekkel a sorokkal búcsúzik Rubint Réka

A Stories első vendége a fitneszkirálynő, Rubint Réka volt, aki meglepő őszinteséggel beszélt a hosszú távú párkapcsolat titkáról, beleszőve a női önmegvalósítást is. Réka annyira meghatódott, hogy a beszélgetés ötödik percében már el is sírta magát.

Családi titkokról is szó esett

Rubint Réka a beszélgetés alatt sokféle témát érintett, beszélt arról, hogy milyen volt a kapcsolata a szüleivel, hogy miért pont Schobert Norbi volt, aki mellett örökre lehorgonyzott és hogy miként próbáltak “rendes embereket” nevelni a gyermekeikből.

„Mert egy gyereket nem nevelni kell, hanem mintát, példát kell mutatni neki, hiszen önmagadon keresztül fogod nevelni. Ha esetleg rossz mintát mutatsz, ő nem tudja, hogy az rossz… Neki te vagy a mentora és mint ilyen, óriási felelősséggel tartozol.”

-mondta Réka, aki a beszélgetés egy pontján ez utóbbi témát boncolgatva több családi titkot is említett, Lara kapcsolatát is beleszőve:

„Amikor a Lara barátja azt mondja, hogy úristen, Réka, a lányod milyen finomakat főz nekem, óriási büszkeség számomra.”

– fogalmazott a híres édesanya a legnagyobb lányával kapcsolatban.

„Nagyon jó látni a gyerekeimen, hogy mindegyik más és mind a három motiválja a másikat. Zalán úgy kitűnő, hogy nincs év közben négyese. Ez motiválja a többieket. Mert a Norbikának volt egy ilyen átlagos tanulmányi eredménye és most már gimnazistaként 4,5 fölött zárta az évet. Vagy fordítva, hogy Norbika az edzéseivel motiválja Laráékat. Ez óriási büszkeség számomra.”

– mesélte Réka.

-Koczka Máté-

kiemelt kép: Bors

Előkerültek Rubint Réka szexi képei, minden fotó csillagos ötös! – galéria

/p>