Hirdetés 

A Blikknek adott exkluzív interjút Várkonyi Andrea az ominózus jachtos nyaralásról. Mészáros Lőrinc felesége elmondta, hogy nyáron nagy családdal nyaralnak, együtt pihenik ki a munka fáradalmait.

Sikeres üzletasszony: Egy év alatt milliárdokat keresett Várkonyi Andrea cége!

Várkonyi Andrea elárulta, hogy minél többet igyekeznek utazni férjével, nyilván azért, hogy a figyelő tekintetek nélkül is tudjanak kettesben tölteni egy kis időt.

“Általában nyáron sokfelé utazunk, próbálunk minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal néhány napot ezen a hajón voltunk a gyerekeinkkel és az unokáinkkal. Amikor sokan vagyunk egy ilyen nyaralás alkalmával, mint az elmúlt pár napban is, akkor az szervezést igényel, ha étterembe megyünk, előre foglalunk helyet.”

-mondta Várkonyi, aki nem nagyon örül annak, ha a privát pihenésükről készült fotókat vagy videót az újságokban és portálokon látja viszont.

Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába.

-tette hozzá az egykori tévés.

kiemelt kép: Facebook

“Gyűlölök függeni!” – Várkonyi Andrea kemény mondata sokakat elgondolkodtat

/p>