Hirdetés 

Kulcsár Edina a minap az egyik posztjában motiváló gondolatokat írt le követőinek, miszerint senki ne akarjon megfelelni másoknak, mindenki merje úgy élni az életét, ahogyan az neki tetszik. A kedves hangnemű poszt aztán hatalmas kommentcunamit váltott ki, abból is a nem túl kedves félét…

Ejha! Bikiniben mutatta meg bomba testét Kulcsár Edina

Merj kitűnni a tömegből! Mindig is szerettem azokat az embereket, akik megjelenésükkel ki tudták nyílvánitani az egyéniségüket. Erősen dolgozott bennem a megfelelési kényszer…” – ezeket és ezekhez hasonló gondolatokat írt le Edina a posztjában, amelynek fotója az az ominózus babakocsi volt, ami egyszer már kicsapta a biztosítékot a rajongóknál. Most sem tette zsebre a szépségkirálynő, amit kapott. Az egyik kommentelő rögtön azt az ellenérvet hozta fel, hogy nem aranyszínű babakocsival, hanem értékteremtéssel lehet és kell kitűnni.

Tudással és értékteremtéssel kitűnni. Az valami. De egy babakocsival? 

-írta a rajongó, majd egy másik egyenesen felháborodott és emlékeztette Edinát, hogy nem szép dolog úgy kérkedni a vagyonukkal, hogy közben rengeteg éhező gyermek van a világon.

“Szerintem meg ugy ahogy vagy szégyelld magad a kedves pároddal együtt. Egy olyan világban ahol az emberek nagy részének a túl élés a cél Te kiraksz egy arany babakocsit. Milyen Anya vagy Te? Belegondoltál abba, hogy több száz ezer gyermek éhezik naponta a vilagon?”

-írta a kommentelő, majd hozzá csatlakozva valaki adakozásra szólította fel az egykori szépségkirálynőt.

“Ha annyira gazdagok vagytok nem felvágni kéne vele, hanem mondjuk adakozni. Gáz vagy nagyon!”

A többi kommentelő szintén egyetértett a leírtakkal, elvétve látni olyan követőt, aki ne akadt volna ki a poszt és a fotó láttán.

A FOTÓT ÉS A TELJES KOMMENTSZEKCIÓT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

kiemelt kép: TV2

 

Kulcsár Edina sztárvendég volt Jákob Zoltánnál: “Tud énekelni és énekelt nekem…” – videó

 

/p>