Hirdetés 

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Szabó Zsófi egy nála húsz évvel idősebb, milliárdos külföldi üzletemberrel létesített kapcsolatot. A Blikk által megkérdezett párterapeuta szerint azonban a műsorvezető döntése nem volt váratlan.

Ha valaki egy idősebb, nyugodtabb és minden téren biztonságot nyújtó férfit választ maga mellé, annak több oka is lehet. Eredhet mindez családi példából, hiszen Zsófi édesapja, SZabó Gyula 57 éves volt, amikor az akkor 24 éves Pálma asszonnyal, Zsófi édesanyjával egymásba szerettek.

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

A legtöbben csak az anyagi jólét előnyeiről beszélnek, amikor új szerelmükről szóló cikkeket kommentálnak, de Rist Lilla párterapeuta szerint a döntés mögött sokkal összetettebb okok állhatnak.

“Sokszor megfigyelhető, hogy valaki sok csalódást követően egy teljesen más tulajdonságokkal rendelkező partnert választ, sőt, a legtöbbször az előző választásának gyökeres ellentétét. Ezzel csak abban az esetben van probléma, ha a választás nem önismereten alapul, csupán valami ellenében. Ilyenkor nem valószínű, hogy sok időt él meg a kapcsolat, hiszen nem tudatos a választás. Főként, ha az illetőnek sok, úgymond viharos kapcsolata is volt a múltban, ez ugyanis arra utalhat, hogy nincs teljesen tisztában önmagával, azzal, hogy valójában mi a jó neki. Általában ezzel együtt jár az is, hogy az illető nem dolgozta még fel az őt ért múltbéli traumákat. Ez esetben elengedhetetlen egy olyan út, ami önismerettel is társul.

– mondta a Blikknek Rist Lilla.

A lap idézte még a néhai Berki Krisztián szavait, aki a szakításuk beszélt arról, hogy a műsorvezetőnek milyen az ideális férfi.

Zsófiról tudni kell, hogy mindenevő, nála a külső nem számít, de szereti az állított pénztárcájú, üzletember típusú férfiakat, ahol nem a vastagság számít. (…) Zsófit meg kell tudni nevettetni, úriemberként kell vele viselkedni.

-mondta Zsófiról az izomceleb.

kiemelt kép: RTL

Nyers valóság: Szabó Zsófi megmutatta magát smink nélkül! – fotó

/p>