Hirdetés 

Cicciolina kifejezte aggodalmát, miután a kor előrehaladtával egyre nehezebben fékezi meg a testére felszaladó kilókat. A hot! magazinnak beszélt a problémáról, amelyet a Blikk idézett.

Cicciolina rakoncátlan mellei 71 évesen is elvitték a showt nagyszbású bulin – fotó

A dívát mindehol felismerik, így mindig igyekszik adni a megjelenésére, de ha épp véletlenül nem volt ideje sminkelni, a figyelő tekinteteket akkor sem ússza meg.

“Akkor is felismernek, ha nem vagyok kifestve. Ilyenkor egy perc nyugalmam sincs. A rajongók elvárják, hogy ilyenkor is művésznőként viselkedjek, mosolyogjak. A legjobban a lakóparkunk medencéjében érzem jól magam, és persze otthon, a cicáimmal.”

– mondta Cicciolina, aki úgy érzi, most, hogy felszaladt pár kiló a testére és a mellei is nagyobbak lettek, még jobban oda kell figyelnie magára. Példaként hozta fel Zalatnay Sarolta énekesnőt.

Megnőttek a melleim! Egyre nagyobbak… talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra.

Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini.

Régen 3-as méretű melleim voltak, de a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os, 7-es a méretem! Persze, ami hátrány, az előny is, a férfiak imádják a nagy mellű nőket

 tette hozzá Cicciolina.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (TV2)

Meglepő vallomást tett Cicciolina Berlusconival kapcsolatban

/p>