Hirdetés 

Az utóbbi napokban terjedt el az a forró pletyka, hogy Szabó Zsófi beleszeretett egy nála lényegesen idősebb gazdag üzletemberbe, aki ráadásul Danny DeVito szír ikertestvére is lehetne, ugyanis megszólalásig hasonlít a világsztár színészre. A pletykák szerint a Bassam Abou Watfa nevű, Damaszkuszban született, többgyerekes férfi elbűvölte a gyönyörű magyar tévés hölgyet – írta a Bors.

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

Persze nem zörög a haraszt... Ilyen esetekben ott a jól ismert celebfigyelő csoport a Redditen és bizony ott semmi nem maradhat titokban.

“Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo”, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata.”

– olvasható a Reddit posztjában.

A férfiról annyit tudni, hogy 62 éve óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel, és egy ideje már Svájcban él. Bassam adatlapja tele van tündérmesébe illő házasságáról szóló fotókkal. Némi kutatás után kiderült az is, hogy a férfi 2015-ben vezette oltár elé választottját, aki több gyermeket is szült neki. Egy kommentelő szerint azonban elképzelhető, hogy Bassam már nincs is együtt a feleségével, csak ezt ők egyelőre nem kommunikálják.

“A csávó lehet, szétment a nejével azóta, ez nekem kb. féléves infó, akkor még volt family.”

– írta az egyik kommentelő, aki sokat tud az eset hátteréről.

Íme Szabó Zsófi feltételezett új szerelméről néhány fotó. A galéria fél éves, ekkor még feleségével volt együtt. A képek között  azonban már Zsófit is látni lehet.

kiemelt kép: RTL

Szerelem a láthatáron? Szabó Zsófi bikinis fotója kápráztatta el a műsorvezetőt!

/p>