Hirdetés 

Hivatalosan is bejelentették: szeptember végén vége lesz az SMS-üzenetküldés és fogadás lehetőségének az Android Messengerben. Azok, akik frissítik az alkalmazást, nem tudnak majd használni a csevegőprogram funkciót – írta az rtl.hu

Döbbenetes: Tényleg hallgatózik a Facebook a mobilomon?

Az androidos Messengerben jelentős változásokat jelentettek be: szeptember 28-án megszűnik az SMS-üzenetküldés és -fogadás a Facebook csevegőalkalmazásban. Azok, akik frissítik az alkalmazást, nem férhetnek majd hozzá ehhez a funkcióhoz – jelentette a GSMArena.

A Facebook és az Instagram anyavállalata, a Meta már 2016-ban beépítette ezt a funkciót a népszerű csevegőalkalmazásba, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy minden üzenetet egy felületen kezeljenek. Fontos megjegyezni, hogy eddig csak az androidos eszközökön lehetett a Messengert alapértelmezett SMS-programként beállítani, így az iPhone felhasználókat ez a változás nem érinti.


SOkan nem fognak örülni ennek… (Fotó: Meta)

A Meta azt javasolja, hogy akik eddig az SMS-ek küldéséhez és fogadásához használták a Messengert alapértelmezettként, válasszanak más alkalmazást a határidőig. Ha valaki nem vált új alkalmazásra, akkor az SMS-ek automatikusan a készülék alapértelmezett üzenetküldőjébe kerülnek a frissítés után. A Google Súgóközpontban részletesebben tájékozódhat az Android üzenetküldési funkcióiról.

kiemelt kép: Shuttersock

Hogyan tudod meg, hogy kik nézték a Facebook – profilodat? Itt a válasz a kérdésre!

/p>