Hirdetés 

A viharok nem kímélték a magyar hírességeket sem – sokuknál évek munkája veszett kárba. Az ország szerte óriási károkat okozott az ítéletidő. Az autókat elsodorta a vihar, a házak lakhatatlanná váltak, ezzel nehéz helyzetbe hozva több hírességünket is.

Kórházba került Kulcsár Edina

A biztosítók szerint a napokban elszenvedett viharkár elérheti akár a 730 millió forintot is. A legtöbb káresemény Szabolcs-Szatmár-Bereg és Baranya megyékben történt, a városok közül pedig Budapest volt a legnagyobb károsult. Sok sztárnak pedig komoly anyagi kárt okozott az, hogy a vihar-előrejelzések miatt le kellett mondaniuk koncertjeiket.

Bár Kulcsár Edináék olcsón megúszták a vihar okozta károkat, náluk csak annyi történt, hogy a gyerekjátékokat a kertjükből elragadta és elvitte, a kismama mégis szörnyű órákat élt át a vihar miatt. A férjével és a kisbabájukkal hármasban voltak otthon, amikor hajnalban a pusztító szél hangjára riadtak fel.

Edinának viharfóbiája van, így minden egyes percét rettegve élte át. Magzatpózban feküdt az ágyon, a kislányát magához ölelte, és közben a miatyánkot mormolta – így várta, hogy a vihar alábbhagyjon.

-írta a Blikk.

kiemelt kép: TV2

A rosszindulatú megjegyzések kikészítették: Kórházba került Kulcsár Edina!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading