Hirdetés 

Manapság a szépészeti beavatkozások és a plasztikai sebészet adta lehetőségekkel élve akár egy-másfél évtizedet is letagadhatunk a korunkból. A legtöbb híresség igénybe is veszi ezeket, de sokan titkolják.

Köllő Babett pikáns és minden ruhát mellőző fotói nem maradtak titokban! – fotógaléria

Köllő Babett nem tartozik közéjük. A színésznő a Borsban beszélt arról, hogy mennyire tartja fontosnak a plasztikai és szépészeti beavatkozásokat.

„Nekem a korommal az ég egy adta világon semmi bajom. Mindig igényes voltam, törődtem a bőrömmel, fiatalkorom óta óvtam, még a naptól is. Senki nem gondolná, hogy most jöttem meg a nyaralásból, olyan fehér vagyok. Mindenkinek van gyenge pontja, nekem a nyakam, nemrég behidratáltuk, úgyhogy most tökéletesen elégedett vagyok vele. Persze nem mindenkit zavarnak a változások, de színpadi és televíziós személyiség révén szeretnék fiatalos maradni. Ha időnként frissítések érik az arcot, az nem annyira agresszív vagy progresszív megoldás. Harminc évvel ezelőtt ilyenkor már szikéhez nyúltak volna, most pedig rengeteg tűvel végzett kozmetikai megoldás áll rendelkezésünkre. Ezeknek köszönhetően szerintem drasztikusan 60+ előtt hozzá sem kell nyúlni az archoz.”

-mondta Babett, aki megpróbálja az arany középutat járni ezen a téren.

„Megpróbálom középúton tartani, de azzal sincs problémám, ha mások plasztikáztatnak. (…) Évente egy-két alkalommal keresem fel a bőrgyógyász orvosomat Szegeden, vele konzultálva döntünk arról, mi történjen az arcommal. Legutóbb az arcéleket emelte hialuronsavas kezeléssel.” 

-mesélte el a Sztárban sztár leszek! ítésze, aki szerint teljesen mindegy, hogy ki mit gondol, ha valaki úgy érzi jól magát, hogy kisebb, vagy épp nagyobb beavatkozásokat végeztet az arcán, vagy épp máshol a testén, akkor tegye meg.

Mindenkinek a saját dolga, mit csinál. Ha valaki úgy érzi magát boldognak és szépnek, akkor tegye meg, viszont nekem nincsenek nagy kilengéseim. (…) Sokszor találkozom hülyeségekkel ahelyett, hogy utánajárnának az emberek. Van három sablon mondat, amit ismételnek, és amit el is hisznek. Én is túl vagyok rajta, de nem bénította le az arcomat, vagy a mimikámat, ami különösen fontos színésznőként. Viszont ez csak a bőr finomhangolása, nem drasztikus beavatkozás. Rengeteg ember jár, bár sokan titkolják. Mégis azért az sokat elárul, hogy egy jobb szakemberhez sokszor még fél évet is kell várni, hogy időpontot kapjon. Itthon nem, de nyugaton nyíltan beszélnek róla. Aki ettől érzi komfortosabban magát, csinálja, csak mértékkel!”

– szögezte le a csinos színésznő.

kiemelt kép: TV2

Köllő Babett olyat villantott, hogy a trópusi madarak is elhallgattak, mikor meglátták – fotó

/p>