Hirdetés 

A mulatós királynő Suzy a napokban ünnepelte születésnapját. Nem egyedi eset, hogy a rajongói különleges meglepetéssel kedveskednek az énekesnőnek.

Előtte – utána: Így készül a fellépésekre Suzy!- fotó

Pár évvel ezelőtt meglepetésbulit szerveztek neki, most pedig Szentlőrinckátán, a koncertjén lepték meg a színpadralépésekor. A közönség és a polgármester, valamint a szervezők egyszerre köszöntötték fel a mulatós zene egyik legnépszerűbb hazai sztárját. Suzy lapunknak elérzékenyülve nyilatkozott az élményéről.

“A koncert előtt láttam, hogy a törzsrajongókból álló csapat eljött erre a fellépésemre, de nem számítottam arra, ami akkor történt, amikor felmentem a színpadra. A rajongók lapokat tartottak a magasba, amelyen kirajzolódott a “Suzy szeretünk, boldog születésnapot!” mondat. Egyszerűen nem bírtam megszólalni, mikor ezt megláttam, majdnem elsírtam magam örömömben”

-mondta az énekesnő, akinek ezután újabb meglepetésben volt része.

“A polgármester úr is feljött a színpadra és egy nagy csokor virággal a kezében köszöntött fel. Ezek a pillanatok azok, amik megerősítik bennem azt, hogy a legjobb döntés volt az életemben, amikor a válásom után folytattam a zenei pályámat.”

-mondta Suzy, aki hozzátette:

Nem is tudom, hogyan tudom ezt a hatalmas szeretetet meghálálni a rajongóknak. Egyszerűen imádom őket, legszívesebben egyenként ölelném magamhoz az összes embert.

-mondta a meghatottság könnyeivel  a szemében a népszerű sztár.


Suzyt meglepték a rajongói, ő nem bírta visszatartani a könnyeit (Fotó: Fóris Szilárd / ROF)

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Suzy úgy megy a fellépéseire, mint Jennifer Lopez! – fotó

/p>