Hirdetés 

MC Hawer délután a közösségi oldalára posztolta a szomorú hírt, miszerint társa, Tekknő Miki kétoldali szívinfarktust kapott, jelenleg az életmentő műtét után kritikus állapotban fekszik a kórházban.

A mulatós sztár az életéért küzd, a hazai zenészek pedig egy emberként szorítanak a kitűnő énekes egészségéért.

“Sajnálattal közöljük, hogy Tekknő Mikit ma reggel kétoldali szívinfarktus érte. Jelenleg túl van a műtéten, kritikus állapotban van. Imádkozzatok érte…”

-írta az oldalán a mulatós rapper.

Időközben MC Hawer a Borsnak elmondta, hogy hosszabb rehabilitáció vár Mikire.

“Arra kérnénk mindenkit, hogy imádkozzanak érte és szurkoljanak Miki felépüléséhez. Reméljük, hogy holnapra már jobbra fordul az állapota. Én sem térek magamhoz a történtek óta, mert pont ő az az ember, aki egészségesen él, soha semmilyen káros szenvedélye nem volt. Egy-két éve voltak problémái, rendszeresen zsibbadt a karja, járt masszőrhöz, és különböző kuruzslókkal próbálta gyógyíttatni magát, de mint az orvosoktól megtudtuk, ezek is már az infarktusnak voltak az előjelei. Miki egyébként pánikbeteg, aminek pont olyan tünetei vannak, mint egy szívrohamnak, azt gondolta, emiatt van a probléma. Míg másnál a pánik váltja ki ezeket a tüneteket, nála fordítva volt, a szíve jelzett, hogy baj van.”

-mondta a lapnak MC Hawer, majd hozzátette, hogy amennyiben nem mondják le a lekötött rendezvényeket a szervezők, akkor a rapper egyedül megy el ezekre, a bevétel felét pedig betegeskedő társának adja.

“Jelenleg azt kell kitalálnunk, mi lesz most. Még javában tart a nyári csúcsszezon, a következő hetekben rengeteg fellépés vár ránk. Ha még a kórházból ki is engedik, legalább három hétre szívszanatóriumba fog kerülni rehabilitációra. Ezt tudva, legalább egy hónapra kiesik a munkából, így minden rám fog hárulni. Ez nem is kérdés számomra, mert ő is megtette értem. Amikor tíz évvel ezelőtt másfél hónapot töltöttem kórházban az elvonókúrán, ő ment egyedül fellépni. Teljesítette azokat a felkéréseket, amiket elvállaltunk, amire felkérték bennünket. “

-mondta a rapper.

@mchawer

#infarktus #tekknomiki #mchawerestekkno

♬ eredeti hang – MC Hawer

kiemelt kép: Facebook

MC Hawer exe állítja, a zenész több millióval tartozik neki

/p>