Hirdetés 

Medveczky Ilona táncművész márciusban töltötte be a 82. életévét. Az egykor ünnepelt díva a mai napig sem tud nyilvánosan sehol úgy megjelenni, hogy ne rá szegeződne minden szem. A csillogás mögött azonban sok fájdalom van, az idős művésznő most erről beszélt Dr. Karizs Tamás műsorában.

Most derült ki: A hatalmas villájában fagyoskodott Medveczky Ilona, mert nem volt fűtése

Medveczkynek sok barátja volt a csúcson, azonban ahogy telt az idő, egyre kevesebb lett. Ilona most úgy érzi, hogy cserbenhagyták barátai. Akik a legközelebbiek voltak, azokban csalódott, így a végrendeletét már többször összetépte.

„Azért téptem szét a sokadszorra írt végrendeletemet, mert akikben bíztam, és akikről azt hittem, hogy barátok, azok a legválságosabb helyzetben hagytak cserben. Nagyon ritkán voltam az életben beteg, de valahogy az utóbbi időben, a pandémia óta, miután mindent egyedül csináltam, halmoztam a kéz-, láb-, nyak- és gerinctöréseken át mindent. Pechemre mikor kapjak csőtörést? December elejétől január végéig… Hát bizony a házban tizenkét fok volt. A barátok megkérdezték, miben segíthetnek, de tovább nem jutottak. Az okát pontosan tudtam, hogy azért, mert ha vízvezeték-szerelőt hoznak, nekik kellene kifizetni.

-mondta csalódottan a díva, aki soha nem érezte magát ennyire kiszolgáltatott helyzetben. Időközben az egészségével is egyre több a probléma és bizony rá kellett jönnie, hogy szépen lassan egyedül hagyta őt mindenki.

„Lehúztam a redőnyt minden értelemben és mindenki felé. Egy kezemen meg tudom számolni, kit méltatok arra, hogy egyáltalán telefonon beszéljek vele”

– mondta könnyeivel küzködve az idős művésznő.

kiemelt kép: TV2

Brutális villanyszámlát kapott Medveczky Ilona! „Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading