Hirdetés 

Amint azt lapunk is megírta, Medveczky Ilona összetépte a végrendeletét. A díva elmondta, hogy szinte minden barátjában csalódott.

Medveczky Ilona: “Engem egy férfiban mindig a jelleme és az esze érdekelt, nem a bankszámlája”

„Azért téptem szét a sokadszorra írt végrendeletemet, mert akikben bíztam, és akikről azt hittem, hogy barátok, azok a legválságosabb helyzetben hagytak cserben. Nagyon ritkán voltam az életben beteg, de valahogy az utóbbi időben, a pandémia óta, miután mindent egyedül csináltam, halmoztam a kéz-, láb-, nyak- és gerinctöréseken át mindent. Pechemre mikor kapjak csőtörést? December elejétől január végéig… Hát bizony a házban tizenkét fok volt. A barátok megkérdezték, miben segíthetnek, de tovább nem jutottak. Az okát pontosan tudtam, hogy azért, mert ha vízvezeték-szerelőt hoznak, nekik kellene kifizetni.”

-mondta a táncművésznő, most pedig a barát tálalt ki, aki a végrendeleti örököse volt Medveczkynek.

„Meg kellene kérdezni a barátokat, mi a véleményük Ilonáról” 

-kezdte a Metropolnak a barát, majd bővebben is kifejtette, ami benne volt.

„A régiek közül, akiket te is ismerhetsz, senki nem beszél vele. A betegsége alatt a kutyájától a kertjén át a házáig mi gondoskodtunk mindenről. Intéztük a bevásárlásait, kiváltottuk a gyógyszereit, de még az arcfelvarrását is megcsináltuk, és a ruháit is mi vittük neki, természetesen teljesen ingyen. Ennek ellenére is sikerült mindenkivel nagyon csúnyán összevesznie. Nagyon csúnyán viselkedik, mondhatni gusztustalanul. Mindez szerintem nem a korral jár. Egyszerű veleszületett gonoszság és arcátlanság…” 

-mondta el a lapnak a meg nem nevezett barát.

kiemelt kép: RTL

Most derült ki: A hatalmas villájában fagyoskodott Medveczky Ilona, mert nem volt fűtése

/p>